ManyChat: Automatikus üzenetküldés a közösségi médiában

Az online platformok kezelése, legyen szó az üzleti Instagramról vagy a Facebookról, minden vállalkozás számára kihívást jelent. Az algoritmusok folyamatos figyelése és az üzenetekre való gyors reagálás elengedhetetlen ahhoz, hogy fennmaradjunk és növeljük a követőink számát. Azonban ebben a folyamatban segítségünkre lehet egy olyan eszköz, mint a ManyChat.

Gondolkoztál már el valaha azon, hogy valaki akit mondjuk bekövettél, s azonnal küldött egy üdvözlő üzenetet, az vajon naphosszat lóg a közösségi médiában, hogy neked azonnal üzenjen? Nos, valószínűleg nem.  Olvass tovább, s megtudhatod hogyan lehet Neked is hasonló tudásod!

Tartalom: 

 

A ManyChat nem csupán egy átlagos üzenetküldő alkalmazás. Sokkal többet kínál annál, mint egyszerű válaszok automatizálását. Ez az eszköz átveszi a felhasználóval kapcsolatos feladatok jelentős részét, felszabadítva ezzel időt és energiát. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy személyre szabott, értékes interakciókat kínál követőink számára, ami segíthet növelni az elkötelezettségüket és erősíteni a márka-hűségüket.

Automatizáció

Az automatizáció nem csupán időt takarít meg, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy közvetlenebb kapcsolatot alakítsunk ki követőinkkel anélkül, hogy folyamatosan online kellene lennünk. A ManyChat segítségével üdvözlő üzeneteket küldhetünk az új követőknek, automatikusan reagálhatunk a posztokhoz fűzött kommentekre, és kulcsszavakra alapozott válaszokat adhatunk a felhasználói üzenetekre és kérdésekre.

Hogyan működik?

Egyszerű! Az automatizáció segítségével beállíthatjuk, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén automatikusan kiküldjük a követőinknek az ajánlatainkat. Például, ha valaki egy bizonyos kulcsszót használ kommentben, vagy ha egy adott hivatkozásra kattint a profilunkban, akkor automatikusan kap tőlünk egy üzenetet, amelyben felajánljuk neki a csali termékeinket. Ez nemcsak időt takarít meg nekünk, hanem növeli az értékesítést és az ügyfélkört is.

PÉLDA: Kattints ide, nézd meg ezt a mini videót, és tegyél az utasításnak megfelelően. 

Ingyenes vagy fizetős verzió

Az ingyenes verzióban is számos funkció elérhető, amelyek segíthetnek az üzleti tevékenységünk hatékonyságának növelésében. A korlátlan egyéni folyamatok lehetőséget kínálnak számunkra a tevékenységek széles skálájának automatizálására, míg a maximum 1000 kapcsolat lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan kezeljük a közönségünkkel való kommunikációt. A legfontosabb növekedési eszközök is elérhetőek, és akár 10 ügyfélcímkével is szegmentálhatjuk a kapcsolatainkat. Emellett a legnépszerűbb kommunikációs csatornákat is használhatjuk, mint például az Instagram Direct Messages és a Facebook Messenger.

 

Azonban ha igazán ki akarjuk használni a ManyChat minden lehetőségét, érdemes áttérni a fizetős verzióra. A fizetős verzió számos további funkciót kínál, például még több kapcsolat kezelését és részletesebb elemzéseket az üzeneteink hatásáról. Emellett számos további funkció is elérhető, amelyek még hatékonyabbá tehetik az online kommunikációnkat.

manycaht-válasz automatizáció

Összefoglalás

Az automatizáció által a ManyChat nemcsak időt és energiát takarít meg nekünk, hanem lehetőséget ad arra is, hogy hatékonyabbá tegyük üzleti kommunikációnkat, és jobban kihasználjuk a közösségi média előnyeit. Ha még nem tetted, érdemes kipróbálnod a ManyChat-et, és felfedezned annak minden funkcióját, hogy igazán előnyt szerezhess versenytársaiddal szemben az online térben. Ne habozz, kezdd el ma!

Ha további kérdések maradtak Benned és/vagy valamely rendszer felépítésében segítségre van szükséged írj a lenti gombra kattintva.

Neked miben segíthetünk?

Weblapot szeretnél?
Jó helyen jársz!

EGY HONLAP FELÉPÍTÉSÉNEK KEZDŐ LÉPÉSEI

INGYENES PDF

Iratkozz fel és tudd meg mit érdemes tenned ahhoz, hogy honlapod a vállalkozásod, céged növekedését szolgálja!