Modern WEBDESIGN, POZÍCIONÁLÁS, AUTOMATIZÁLÁSi megoldások a vállalkozásodhoz

Szeretjük a szép, mutatós honlapok készítését, az alkotási folyamatot, a benne rejlő kreativitást, de tudjuk, hogy ez önmagában nem elég: a keresőmotorok találati listáján való jó helyezéshez ennél jóval több kell. Ezt a Googleval kötött barátsággal tesszük, a honlapokat építjük fel úgy, hogy értéket közvetítsen a felhasználóknak, bizalmat építsen bennük az adott vállalkozás felé. Legyen felhasználóbarát, átlátható, könnyen kezelhető, informatív. A vállalkozásnak (cégnek) pedig hozzon minél több látogatót, úgy, hogy közben megfelel a Google feltételeinek. Örömmel segítünk az online megjelenés kialakításában, a céges folyamatok automatizálásában, hogy ezzel pénzt és időt takarítsunk meg a megrendelőink számára.

SEO-hoz szükséges beruházás átlagosan 7-szer kisebb, mint a Facebook-hirdetéseknél, és 10-szer kevesebb, mint a Google-hirdetéseknél

Fran de Vicente, Director SEO de Tu Posicionamiento Web

Webdesign

Elkészítjük vonzó és modern weboldad, amely optimalizálva van a Google keresőmotor legjobb eredményei között való megjelenítéshez, a megfelelő ügyfelek vonzásához szükséges kulcsszavakkal.

SEO

Alapos webpozicionálási stratégiát tervezünk.

Ez megsokszorozza a termékek vagy szolgáltatások megvásárlásában érdekelt látogatások számát.

Szerezz folyamatos, kiváló minőségű látogatókat hónapról hónapra!

Google Ads

A Google Ads segítségével azonnali kampámyokat hozunk létre, a mielőbbi ügyfélszerzés érdekében.

Kíváló lehetőség addig is, amíg a SEO meghozza eredményét.

Arculattervezés

Segítünk logód, céges arculati anyagaid megtervezésében, újragondolásában.

Egyéb grafikai munkákat is szívesen vállalunk. 

Automatizálás

Automatizált vállalkozói folyamatokat építünk vállalkozásodnak, melyek akkor is dolgoznak, amikor Te pihensz. Értékesítési oldalak, hírlevélküldő rendszerek felépítését, gondozását vállaljuk. 

Honlap szervíz

Honlapok frissítése, újragondolása. Tartalomfeltöltés.

 

Segítünk a Tiedhez hasonló kis- és középvállalkozásoknak abban, hogy tartósan láthatóak legyenek a világhálón, azáltal, hogy jó helyezést érnek el a Google-n.

A cél az, hogy weboldalad ügyfeleket hozzon a vállalkozásodnak, miközben értéket közvetít a felhasználók felé.

A honlapod elkészülte után is folyamatosan segítünk tovább, a folyamatos kapcsolattartás révén üzleti stabilitást és biztonságot kívánunk nyújtani, a lehető legkisebb költséggel az összes marketing technika közül.

 

Hogyan segíthetünk Neked?

Velük dolgozunk: