Online tanfolyam projekt: 28 nap varázslat – Arcjóga

Czibere Csilla honlapját én készítettem és azóta is folyamatos együttműködésben vagyunk.

Csilla változásával, vállalkozása alakulásával párhuzamosan fejleszti, fejlesztjük honlapját, így az mára már nem csak egy névjegy a világhálón, hanem kozmetikai termékeket forgalmazó bolt és bejelentkezésre lehetőséget adó felület is lett. Együtt keressük mindig a további fejlődésre szolgáló lehetőségeket, szoftvereket, alkalmazásokat. Igen, mondhatjuk így, hogy „kívül” is keresünk: ha van egy, az éppen aktuális problémára már jól megoldott kész program, alkalmazás, akkor miért ne használhatnánk? Természetesen sok oldalról megvizsgálva, körbejárva, mérlegelve azt, hogy mit tud az adott program, milyen költségei vannak, milyen nyelven elérhető, mennyire könnyed a fejlesztők elérése probléma esetén, a mi felhasználóink milyen nyelven érhetik el azt.

Hosszas keresgélés, közös gondolkodás jutatott el minket oda, hogy Csilla Arcjóga tanfolyamát végül saját honlapon WordPress, Learndash és SalesAutopilot segítségével hozzuk létre.

Csináltunk már Csillával korábban egy rövidebb tanfolyamot, azt SalesAutopilot levelekkel oldottuk meg, most bevontam a létrehozásba egy, eme rendszerekben nálam sokkal jártasabb szakértőt: Harmat Ákost.

A munka eloszlott hármunk között, sőt Csillának is van egy segítője Dóri, aki mint virtuális asszisztens írta, rendezte Csilla anyagait. Csilla készítette a videókat, írta a kiküldendő emailek szövegét. Ákossal mi megoldottuk a megfelelő megjelenést és működést az interneten.

Tanultam már hasonló rendszerben, de most belülről látva a rendszerépítést nagyon meglepett az összetettsége, bonyolultsága az egyszerűségben és fordítva. Sok, néha aprólékos, olykor monoton, máskor sok gondolkodást igényő munka volt, melyet én személy szerint nagyon élveztem, minden kihívásával együtt.

Nagyon jó volt megtapasztalni az együttműködésnek, együtt, mégis külön dolgozásnak eme formáját:

Néhány online megbeszélés, google drive, messenger és emaileken keresztüli kommunikációval, mindenki tette a dolgát, hatékonyan, időre elkészülve.

Ízelítőül, hogy a munka nagyságát érzékeltessem

4 tanfolyam = 112 lecke = 784 gyakorlat

+ bónusz ajándékok videói, gyakorlatok leírásai készültek, és kerültek feltöltésre. Hogy mindez működjön is, 5 rendszer került összekötésre, s 6-an dolgoztunk rajta (Ákosnak is van olyakor segítsége) .

Nagy munka volt, de több szempontból is megérte:

  • felépült egy olyan tanfolyami rendszer, mely nők ezreinek nyújt segítséget
  • Csilla vállalkozása, mellyel a Nőket szolgálni kívánja tovább fejlődik
  • A már elkészült anyagok későbbiekben is felhasználhatóak
  • Az online térbe tett tanfolyam bármikor, bárki számára elérhető, megvásárolható, használható
  • A tanfolyam használata nincs térhez és időhöz kötve
  • mindannyian, akik ennek létrehozásában részt vettünk tanultunk, fejlődtünk általa

A türelem, alázat, belső indíttatásunk meghozta gyümölcsét, melyet itt láthatsz:

A tanfolyam értékesítési oldala

A tanfolyami főoldal

 

Az együttműködésünk a részvevők szemszögéből:

Csilla:

Amikor kitaláltam, hogy zárt oktatófelületen lesz elérhető az új arcjóga tréningem még nem sejtettem, hogy egy ilyen felület felépítése ekkora munka lesz.

Zsófival már közel egy éve dolgoztunk együtt, ezért amikor megszületett az új program ötlete, azonnal hozzá fordultam, hogy a vállalkozásom számára a legjobb megoldást találjuk meg.

Zsófi profi iránymutatása és tájékoztatása után döntöttünk úgy, hogy a saját felület felépítése lesz a megoldás.

Ezt követően összefűztük az elképzelésemet a kivitelezés módjával és négy hét intenzív munka után, elkészült a saját oktatófelületem, mely egy kiváló csapat munkájának eredménye. Zsófi és az én munkámat is több munkatárs is támogatta, hogy minden a tervek szerint, időben elkészüljön.

A folyamatot élveztem, mert végig tudtam, hogy a tervezett nyitást tartani tudjuk és ez így is lett. Számomra külön élmény és egy álom megvalósulása volt, hogy nekem csupán a szakmai anyagok, videók elkészítésével kell foglalkoznom, a többit Zsófi és a csapat megoldotta.

A végeredmény, egy letisztult, könnyen követhető, felhasználóbarát felület, ami harmóniában van azzal, amit képviselek, aki vagyok.

Zsófi kiváló szakember, az együttműködésünk első percétől kezdve levette az online felületekkel kapcsolatos terheket a vállamról. Természetes kedvességgel, türelemmel terelt a folyamat során, a vállalkozásom számára leginkább megfelelő megoldások felé.

Profizmus, megbízhatóság, szakmai kifinomultság, alázat, csapatmunka ez az együttműködésünk sikerének titka.

Ákos:

oktatási központjának kiépítésében vettem részt.

A projekt alapjában véve egy SalesAutopilottal irányított, LearnDash-re épülő rendszer volt, ahol 4 tafolyam 112 leckéjét és 784 gyakorlatát kezeltük. A SAPI – LD integrációban Sapirendszerek Sandrine megoldását használtam.
Feladat volt a megrendelt tanfolyamok számától függő kedvezmények kezelése a megrendelő űrlapon, és bónuszok jogosultságát is ez alapján a szám alapján kellett kiosztani. Ehhez egyedi scriptet írtam a SAPI űrlaphoz.
Nagyon jó volt a projektben résztvenni. Zsófival (mobiuswebdesing.hu) öröm volt dolgozni, és nagyon szép oldalt készített Csillának, aki ideális ügyfél. Tudja mit akar, tesz is érte, de kikéri és megfogadja a külső tanácsadók véleményét!
Ahogy Csillát és Zsófit megismertem tuti lesz még továbbfejlesztése a rendszernek és örömmel folytatom tovább velük a közös munkát.
Ha Te is online tanfolyam kiadását tervezed, szívesen segítünk!

Több
cikk

Weblapot szeretnél?
Jó helyen jársz!

EGY HONLAP FELÉPÍTÉSÉNEK KEZDŐ LÉPÉSEI

INGYENES PDF

Iratkozz fel és tudd meg mit érdemes tenned ahhoz, hogy honlapod a vállalkozásod, céged növekedését szolgálja!